Workshops

Op uitnodiging verzorg ik workshops portret- en modeltekenen en –schilderen, voor zowel bedrijven (personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten) als particulieren (bijvoorbeeld vrijgezellendagen, familiedagen).

In twee uur tijd maak je tijdens zo’n workshop in vogelvlucht kennis met het maken van een portret. Denk hierbij aan het opzetten van een portret aan de hand van een aantal basisgegevens, het goed leren kijken naar de unieke karakteristieken van een gezicht, en het ‘bouwen’ van een schilderij aan de hand van schaduw- en lichtvlakken. Een workshop modelschilderen is ook mogelijk. Hierin komt het weergeven van een heel lichaam, of delen daarvan, in verschillende standen, aan bod.

Na de workshop neem je je eigen (eerste?) portret mee naar huis.

'SPECIALS' - schilderworkshops over een specifiek onderwerp

Vanaf 2019 kun je eens in de drie maanden speciale workshops bijwonen over een specifiek onderwerp. Op vrijdag 25 januari 2019 vindt de eerste 'special' plaats. Deze zal gaan over het tekenen en schilderen van handen. Anatomie, het weergeven van plasticiteit (diepte) in handen, het wordt een leerzame les. 

Voor ieder die het leuk vindt om zijn teken- en schildervaardigheden te vergroten en zijn kennis te verdiepen. De 'special' vindt plaats in mijn atelier, van 9.30 - 11.30 uur, en is toegankelijk voor iedereen. Leerlingen die al lesnemen in mijn atelier betalen één reguliere les van hun strippenkaart (27,50) en anderen betalen voor een 'special' €32,50 (inclusief 21% btw en alle materialen). Geef je nu op! Er is plaats voor acht mensen. 

meer weten over mijn werken, schilderlessen of workshops?

Klik hier
Website laten maken door Modual.