Over mij

Mijn naam is Willemien Schouten, ik ben geboren in 1972, en woon en werk in Rhenen, waar ik een atelier aan huis heb. Ik heb een passie voor het tekenen en schilderen van mens en natuur, inspiratiebronnen die nooit vervelen. Portretten tot leven brengen is een uitdaging, het brengt steeds nieuwe sferen en inzichten. Mijn portretten tonen mensen in poses van trots of vertwijfeling, in dromerige toestand en overgave. Deze portretten zijn realistisch maar vrij, kleurrijk en verrassend. Ze tonen de fascinatie die ik heb voor de mens, geschapen om te stralen.

In 1999 studeerde ik af aan Hogeschool Windesheim in Zwolle, waar ik de Lerarenopleiding Beeldende Vorming (tegenwoordig: ARTEZ) doorliep. Hiervoor voltooide ik de creatieve opleiding Presentatietechnieken, aan het CIBAP (MBO) in Zwolle.

In mijn atelier aan huis geef ik les in het schilderen en tekenen (zie ‘teken- en schilderlessen’). Voor bedrijven of particulieren verzorg ik op aanvraag workshops portrettekenen en –schilderen, bijvoorbeeld tijdens teambuildingsactiviteiten, personeelsuitjes of evenementen.

meer weten over mijn werken, schilderlessen of workshops?

Klik hier
Website laten maken door Modual.