Activiteiten

Wegens een groeiende vraag naar schilderlessen en een oplopende wachtlijst, start ik vanaf december '19 met een extra schilderles op maandagavonden. Inmiddels zijn er al een aantal plaatsen gevuld. Wacht niet te lang als je belangstelling hebt! Voor een overzicht van alle lessen en de kosten zie schilderlessen.
STERREN OP HET DOEK


Het populaire Max programma is terug! En ik ben gevraagd om mee te doen als een van de kunstenaars tijdens deze compleet nieuwe serie. In de uitzending van dinsdag 15 oktober (NPO2, 20.25 u) mag ik samen met kunstenaars Floor Heijmans en Erik van Elven de paralympics kampioene snowboarden Bibian Mentel portretteren. Het was een geweldige ervaring om mee te doen! 
Kunstroute in Rhenen

Op zaterdag 7 sept en zondag 15 sept 2019 is mijn atelier open tijdens de gezellige Kunstroute in Rhenen. Van harte welkom van 11 - 17 uur! Ook Renske de Vries van Crearenz exposeert deze dagen in mijn atelier met verschillende soorten acrylverf schilderijen. Renske volgt sinds een jaar of vijf mijn schilderlessen en is een echte creatieve duizendpoot. Naast het schilderen van zeer gevarieerd werk, geeft zijn kunstlessen aan kinderen. Voor meer info kijk op www.crearenz.nl


Expositie 'Nature' in het Huis van de Gemeente in Rhenen 

Van 29 maart tot en met 30 mei 2019 waren er zeven natuurschilderijen te zien in het Huis van de Gemeente (Nieuwe Veenendaalseweg 75, Rhenen). meer weten over mijn werken, schilderlessen of workshops?

Klik hier
Website laten maken door Modual.